• Kuchyň, obývací pokoj

    Kuchyň, obývací pokoj

    Rezidence Újezd nad Lesy – kuchyň, obývací pokoj

    Nekompromisní varianta Black and White z luxusních materiálů. Pracovní deska, záda kuchyňské linky a všechny sokly jsou kompletně z přírodní žuly Nero Zimbabwe v matném provedení. Zajímavostí na desce je přechod mezi výškou desky z 10 na 2cm pod úhlem 45´ pasující přímo na hranu špalety okna. Takovýchto detailů a pasovaných hran jednotlivých prvků pod úhly tu najdete mnohem víc. Perfektní zpracování naší zakázkové výroby je vidět nejen na lakovaném nábytku ve vysokém lesku v kombinaci kouřového skla na dvířkách. Zajímavým akcentem jsou skleněná a prosvícená dna horních skříněk. Hra se světly nesmí v takovémto moderním interiéru chybět.

    22.9.2020 By beadesign.cz
  • Koupelny Újezd u Průhonic

    Koupelny Újezd u Průhonic

    Rezidence Újezd u Průhonic – koupelny

    Minimalistický dům laděný do čisté bílé s akcenty šedé až černé barvy jsme krásně doplnili jednoduchým koupelnovým nábytkem. Nábytek jsme lakovali do vysokém lesku v kombinaci s povrchovou deskou pod umyvadlo Tristone. Objekt má celkem 2 koupelny a jednu toaletu. Všechny prvky jsou laděné ve stejném designu. Design napovrch jednoduchý, ale uvnitř se skrývají velmi sofistikované i technické prvky, jako vhozová šachta na prádlo nebo elektrický rozvaděč s trafy.

    3.9.2020 By beadesign.cz
  • Rezidence Waltrovka – vzorový byt

    Rezidence Waltrovka – vzorový byt

    vzorový byt Waltrovka

    Rezidence Waltrovka

    Požadavkem na koncepci vzorového bytu zadavatelem Penta Real Estate bylo vytvořit domov s tmavšími, a přesto hřejivými útulnými interiéry ve stylu „smart“.

    V bytě na Waltrovce bylo cílem též odprezentovat standardy zařizovacích prvků v kombinaci s částečnou dodávkou produktů od firmy Hanák Ateliéry a v neposlední řadě naší dodávkou zakázkové výroby atypických prvků i celých nábytkových sestav od nás. Celý byt je propojen základní moka barvou a kovovými prvky, které se občas opakují v různých podobách a celkově zútulňují byt. Hra se sádrokartony s ledkovým podsvícením a kombinovaná hra světel podtrhují celkový vjem a intimitu prostoru. Stejně tak jsem útulnost jako takovou nechala vyniknout pečlivým výběrem čalounění a jejich odstínů, které hrají tón v tónu.

    Webové stránky

    https://www.waltrovka.cz/

    Facebook

    https://www.facebook.com/waltrovka

    13.1.2019 By beadesign.cz
  • Pánská pracovna a relax zona  – Buš u Slap

    Pánská pracovna a relax zona – Buš u Slap

    Pánská pracovna a relax zona – Buš u Slap

    Velmi přijemná práce s biodeskami. Klient je spisovatel a má mnoho knih, které neměl kam dát. Stěny byly všechny šikmé, byť prostor byl celkem veliký. Přesto 800 knih naskládaných v banánových krabicích bylo třeba někam vystavit, stejně jako obrazy, památné zbraně nebo válečné helmy. Pracovna je rozdělena tedy oboustrannou knihovnou a úložnými prostory. V další části patra je odpočívárna s velmi variabilní sedačkou a TV.

     

    29.8.2018 By beadesign.cz
  • Byt na Národní – spolupráce s KAMARUMAH Architects

    Byt na Národní – spolupráce s KAMARUMAH Architects

    Byty Praha 1 

    spolupráce s KAMARUMAH Architects

    Realizace dvou luxusního bytů na Národní třídě pro Kamarumah Architects, kteří byli autoři celého projektu. My jsme tu v pozici výrobce veškerého interiéru na míru, všech obkladů, které nenápadně přecházejí ve funkční nábytek, čalounění záhlaví postelí, skrytých úložných prostor, které jsou pak pokryty mramorem atd. Jeden byt byl vyráběn v lakovaném vysokém bílém lesku a druhý v hlubokém matu. Realizace byla velmi náročná už jen tím, že se zaměřovala v době, kdy stavba nebyla ještě plně připravená a byla stále ve skluzu, přesto vše ve finále sedlo na milimetry. Focení realizace bylo velmi omezené.

    29.8.2018 By beadesign.cz
  • Rezidence Vršovice – nástavba na bytovém domě

    Rezidence Vršovice – nástavba na bytovém domě

    Rezidence Vršovice – nástavba na bytovém domě

    Rekonstrukce mezonetového bytu s velmi atypickými prostory nepravidelných tvarů a úhlů. Celková rekonstrukce trvala celý rok včetně vybavení interiérem na zakázku. Zastřešovali jsme autorský, technický i stavební dozor. Pracovalo se se stavební firmou, kterou klient měl již najatou od počátku rekonstrukce. Byl kladen velký nárok na úložné prostory po celém bytě. Velmi členitý prostor, trojúhelníkové prostory, místy příliš vysoké stropy, 5 plnohodnotných pokojů se specifickým zadáním. Kruhový půdorys obývacího pokoje, sedací souprava na zakázku do čtvrtkruhu opisující tvar obývacího pokoje, kachlová kamna ručně vyráběná, skleněná zábradlí, vstup na terasu a nerezové zábradlí až na střechu atd.  – to vše byla dodávka od nás.

    29.8.2018 By beadesign.cz
1 2